2020. március 31., kedd

Katolikus hittan 3. a


Kedves Hittanosok!


Még néhányan nem küldtétek a múlt heti feladatot sem. Kérlek, mielőbb tegyétek meg! Úgy gondolom nem kértem nagyon nehéz feladatot. Ha valami miatt mégsem tudjátok megoldani, keressetek a megadott e-mailen, és megoldást keresünk!

Az mostani feladat, az előző folytatása: Az alábbi linken szintén egy rajzfilmet találtok, amely a Húsvét történetét meséli el.

https://www.youtube.com/watch?v=fy-8zXtgnQo

Arra kérlek Benneteket, hogy nézzétek meg, majd a nektek legjobban tetsző részről készítsetek egy rövid leírást. Azaz, írjátok le a történetet a saját szavaitokkal néhány mondatban!
Ha elkészültetek a fogalmazással, juttassátok el hozzám! Ezt megtehetitek úgy, hogy leírjátok szépen, olvashatóan egy lapra, vagy füzetbe és megkértek valakit a családból, aki lefényképezi és elküldi nekem erre az e-mail címre: 
vargatamas.atya@gmail.com
Vagy magát a fogalmazást gépelitek be és külditek e-mailként.

A neveteket és a fogalmazás címét is írjátok oda, vagy csatoljátok a képhez! Ezt legyetek szívesek megtenni e hét péntekig, április 4-e 16 óráig!

Mielőtt elkezditek a feladatot, és miután befejeztétek, keresztvetés után, mondjátok el egy rövid imádságot is, amit tanultunk!

pl: "Jézusom, én szeretlek! Add, hogy mindig jó legyek!", vagy Mi Atyánk..., vagy Üdvözlégy Mária...
Isten áldjon Benneteket! Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése